Referat: Sollentuna FK - Sunnersta AIF

Sollentuna FK 2 - 0 SAIF
Säsongen igång igen, och vi inleder tyvärr med 0 poäng mot Sollentuna trots en bra match som kunde slutat hur som helst.

Referat från Petter:
Sollentuna kom ut starkt i första halvlek och ägde mycket boll, men vi spelade bra på egen planhalva och det skapades inte mycket farliga målchanser. När vi fick tag på bollen hade vi lite för bråttom i uppspelsfasen, vilket ledde till bolltapp innan vi kunde skapa farliga lägen, även om vi hade några tillfällen som kunde lett till utdelning.

Vi kommer ut väldigt starkt i andra halvlek. Spelar väldigt bra fotboll och skapar en hel del chanser och bland dem två reltivt rena frilägen. Vi hade under de första 20-25 minuterna flera fina möjligheter att se till att första målet hamnade i Sunnersta. Men när det inte gick åt vårt håll uynyttjade istället Spllentuna en hörna, som efter lite flipper nickades in till 1-0 för hemmalaget. Vi låg sedan på hårt för en kvittering, och ett 1-1 hade inte varit orättvist, men en snabb omställning punkterade matchen i den 90e minuten. 2-0 till Sollentuna var ett faktum när matchen blåstes av och vi fick lämna återstarten av serien tomhänta.

Summa summarum var det en väldigt jämn match som kunde tippat åt båda hållen, men den här gången tippade det över till deras fördel.

Nästa match tar vi emot Karlberg hemma på Sunnersta IP, Lördag 5 augusti 15.00. Karlberg är seriens suverän och blir ingen lätt nöt att knäcka. Men vi kommer revanschsugna och ska ge dom en rejäl fight. Vi ses där!